Să știi că acest mesaj este o invitație (la generozitate), dar încep cu un exercițiu de imaginație: gândește-te la un oraș un pic mai mare decât Sinaia. Și toți oamenii din acest oraș, aproximativ 15.000 la număr, se hotărăsc să adopte generozitatea ca valoare comună făcând câte ceva pentru cei din jurul lor. Știi ce efect ar putea avea acest lucru în zece ani? Peste 500 de organizații non-guvernamentale ar avea la dispoziție 28 milioane de lei pentru a genera schimbare în sănătatea, educația, mediul și starea de bine a oamenilor din acel oraș.

Ei bine! Toate astea nu sunt doar niște date ipotetice, ci sunt cifre reale pe care Galantom, platforma românească de fundraising, a reușit să le înregistreze în cei zece ani de existență. Doar că oamenii de bine implicați nu au fost dintr-un singur oraș, ci din toată țara. 

Dincolo de sumele strânse, pentru noi, echipa Galantom, cei mai importanți sunt oamenii din comunitatea formată în jurul platformei. Oameni care strâng fonduri și donează pentru cauzele în care cred, care generează schimbare și îi inspiră pe cei din jurul lor să fie generoși. Poți citi poveștile lor de generozitate AICI

Te invităm să ne susții să ducem povestea generozității care inspiră generozitate mai departe și în următorii 10 ani. Direcționează până la 20% din impozitul pe profitul sau venitul companiei pe care o reprezinți către dezvoltarea platformei Galantom. Procedura nu implică niciun cost pentru compania ta. Detalii mai jos.

Galantom a început acum 10 ani cu platforma de fundraising peer to peer, dar in ultimii 2 ani am dezvoltat alte două aplicații noi pentru donații individuale: Galantom FORM – un formular de donație cu recurență, ușor de integrat pe orice site și Galantom POS – o aplicație mobilă pentru donații cu cardul la POS. Angajamentul nostru de a contribui la digitalizarea donațiilor în România a căpătat și mai multă consistență. Obiectivul nostru pentru următorii 3 ani este ca minim 5 organizații din fiecare județ să implementeze cel puțin o soluție Galantom prin care să strângă fonduri, diversificandu-și astfel sursele de venit și punând baze puternice pentru sustenabilitate.

Platforma de soluții pentru donații prin metode digitale Galantom este un proiect non-profit al Asociație OneKind și se susține în mare parte din donații și sponsorizări de la oameni de bine ca tine, care înțeleg că avem nevoie unii de alții pentru a face din România locul pe care ni-l dorim. 

Direcționează până la 20% din impozitul pe profitul sau venitul companiei pe care o reprezinți către dezvoltarea platformei Galantom. Noi vom putea oferi ONG-urilor instrumentele de care au nevoie ca să pună la lucru generozitatea care este în fiecare dintre noi. 

Procedura nu implică niciun cost pentru compania ta, iar fiecare leu investit de tine va genera peste 10 lei impact pentru cauzele de pe platformă.

Poți să citești mai multe despre viziunea și obiectivele noastre în următorii ani și să descarci contractul de sponsorizare la link-urile de mai jos.

Îți mulțumim și, pentru orice întrebări, suntem aici mereu bucuroși să ajutam

Andrei Chirtoc
Fondator OneKind și inițiator a platformei Galantom
0721.765.383
[email protected]
galantom.ro
onekind.ro