De aceea am creat Galantom.ro, o platformă nonprofit de strângere de fonduri, unde fiecare om poate să se implice și să colecteze resurse financiare pentru cauze sociale în care crede.

Până în prezent, peste 17.000 de oameni de bine s-au implicat și au reușit să mobilizeze prin intermediul Galantom mai mult de 24 milioane de lei pentru a susține cauzele în care cred și comunitățile în care trăiesc.

Cu ajutorul platformei, mii de oameni au primit sprijinul urgent de care aveau nevoie. Copii bolnavi și familii în dificultate au primit ajutor, spitale au fost dotate cu aparatură medicală, alți copii au fost ajutați să rămână alături de familiile lor și să meargă la școală, s-au plantat copaci pentru un aer mai curat.

Am creat în jurul Galantom o comunitate de oameni de bine care, prin implicarea lor, ne dau speranță că lucrurile în România merg spre bine, în ciuda tuturor dificultăților prin care trecem și ne arată ca românii sunt generoși

Direcționează până la 20% din impozitul pe profitul sau venitul companiei pe care o reprezinți către dezvoltarea platformei Galantom. Procedura nu implică niciun cost pentru compania ta și fiecare leu investit de tine va genera peste 10 lei impact pentru cauzele de pe Galantom.

Platforma este oferită gratuit organizațiilor beneficiare și celor care vor sa se implice prin strângere de fonduri de către Asociația ONEKIND. Galantom se susține din donații și sponsorizări de la oameni de bine ca tine, care înțeleg că avem nevoie unii de ceilalți, pentru că doar IMPREUNĂ putem face din România locul pe care ni-l dorim.

 

Îți mulțumim!