Proiectele One Kind

Scopul proiectelor One Kind este să îi ajute pe oameni să își pună în valoare generozitatea. De asemenea ne dorim să ajutăm organizațiile nonprofit care contribuie la schimbarea comunităților în care lucrează să fie sustenabile și să creeze relații pe termen lung cu donatorii lor.

Ne concentrăm pe 3 direcții în care avem expertiză, iar pentru fiecare am dezvoltat câte un proiect:

Încurajarea implicării sociale – Săptămâna Generozității parte a mișcării internaționale GivingTuesday.

Fundraising digital – platforma de instrumente pentru donați prin metode digitale Galantom.ro.

Consultanță în fundraising – cu accent pe dezvoltarea de campanii de fundraising care să inspire românii să fie generoși.

Platforma Galantom.ro

Galantom.ro, lansată în 2013 ca platfromă de fundraising peer to peer,  își propune să devină un spațiu digital sigur și ușor de folosit, care să înglobeze mai multe instrumente pentru donații digitale. Scopul este sa ajute oamenii de bine și ONG-urile să-și gestioneze cât mai ușor datele și donațiile.

Săptămâna Generozității

GivingTuesday este o mișcare globală care încurajează oamenii din toată lumea să facă acte de generozitate și solidaritate la orice nivel. Suntem reprezentanții mișcării în România din 2017. Local mișcarea se numește „Săptămâna Generozității” și ne dorim să devină o sărbătoare națională.

Campanii de fundraising

Alături de Philanthropy and Fundraising Europe, explorăm împreună care este „New Ambition” pentru organizația ta și o ghidăm într-o experiență profesionistă și inspirațională de lucru pentru dezvoltarea unor campanii de fundraising care transmit cu emoție esența cauzei voastre.