Platforma Galantom

00:00
00:00
Milioane de lei donați
0
Organizații beneficiare
0
Pagini de fundraising
0
Număr de donații
0

Un Galantom este un om mărinimos, mereu dispus să îi ajute pe alții, în mod dezinteresat. Noi credem că sunt mulți astfel de oameni printre noi și, de aceea, am creat Galantom.ro.

Lansată în 2013, Galantom.ro a pornit ca o platformă de fundraising peer to peer, care aduce împreună oameni de bine: fundraiseri voluntari, donatori și organizații non profit.

Prin platformă poți strânge donații de la cei din cercul tău social: rude, apropiați, colegi, prieteni din social media, pentru a susține proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în bine în comunitate.

Platforma găzduiește ONG-uri care implementează proiecte în domenii precum sănătate, educație, mediu, dezvoltare comunitară, drepturile omului și incluziune socială, sport și mișcare și multe altele.

Viziunea Galantom este să devină un spațiu digital sigur și ușor de folosit, unde oamenii de bine și ONG-urile să aibă la dispoziție mai multe instrumente și resurse online prin care să-și gestioneze cât mai ușor datele și donațiile.

Împreună cu partenerii noștri lucrăm la dezvoltarea unor instrumente noi: Galantom FORM – un formular pentru donații online ușor de implementat pe site-urile organizațiilor și Galantom POS – o aplicație de donații cu cardul care se integrează cu un POS și care care să faciliteze colectarea de fonduri prin totemuri, cutii de donații, standuri, evenimente.

Partenerii principali Galantom sunt Fundația Româno Americană și ING.