Despre One Kind

Ne unește și ne împlinește bucuria de a fi generoși, de a împărtășii cu ceilalți ceea ce avem mai frumos și mai bun în noi.

Credem cu tărie că generozitatea este în fiecare din noi. Prin proiectele noastre inspirăm oamenii să se implice și împreună schimbăm lumea prin generozitate.

Din  2012 creăm contexte, instrumente și oportunități pentru oameni ca să își pună în valoare generozitatea și să se implice în transformarea comunităților în care trăiesc.

Direcții de acțiune

Fundraising digital

Dezvoltăm instrumente care pun în valoare tehnologiile de plăți digitale pentru a facilita donațiile individuale și fundraising-ul peer to peer.

Încurajarea implicării sociale

Creăm contexte, evenimente și campanii care încurajează implicarea socială pentru rezolvarea problemelor cu care comunitățile se confruntă.

Împărtășire de expertiză și resurse

Oferim consultanță în fundriasing. Organizăm și participăm la evenimente care încurajează împărtășirea de expertiză în strângerea de fonduri.

Echipă

Alexandra Vornicu

Community Angel
Alexandra are experiență în medii diverse de la ONG la multinațională și startup românesc. Economistă de profesie, preferă să lucreze cu oamenii, decât cu cifrele. Este Community Angel la Galantom și răspunde cu răbdare și empatie tuturor.

Andrei Chirtoc

Harmoniser & Project Manager
Având experiență de project manager în ONG, fundraising și organizare de evenimente, Andrei este harmonizer-ul echipei.

Constantin Negruț

Brand guardian
Constantin a pus umărul și inima la înființarea unuia dintre primele ONG-uri de tineret active în orașul in care a crescut, ONESTIN. Pasionat de graphic design și IT și cu o experiența bogată de voluntar în mai multe proiecte sociale, el este gardianul de brand al proiectelor noastre.

Gabriel Solomon

Dev & Support Guru
IT-ist la bază, dar reprofilat pe organizare de evenimente sportive, multe dintre ele susținând cauze, Gabriel este dezvoltatorul instrumentelor noastre digitale și oferă suport IT și nu numai pentru toate proiectele organizației.

László Bodor

Friends and Funds Raiser
László a pus experiență importantă în domeniul marketingului în corporație și agenție în slujba binelui, reinventându-se ca strateg de fundraising. László este ghidul echipei pe Comunicare si Fundraising.

Rapoarte anuale

Raport anual 2022

Raport anual 2021

Raport Anual 2020