De GivingTuesday îți facem portretul de Galantom

Distribuie

De GivingTuesday, sărbătoarea globală a faptelor bune, Asociația Envision organizează Săptămâna Generozității în perioada 30 noiembrie – 7 decembrie. Cu această ocazie te invităm să facă o faptă bună în schimbul unui Portret de Galantom, realizat de fotograful Cristian Șuțu, între 30 noiembrie și 3 decembrie.

Inițiativa pune reflectorul pe toți cei care arată că în orice moment „Cu toții avem ceva de dat”, fie că vorbim de zile de naștere, bani, timp, disponibilitate, kilometri alergați, aniversări, pasiuni sau obiceiuri. 

Dana Rogoz, Mirela Retegan și Vlad Pop, un elev și un polițist din sistemul penitenciar, oameni de comunicare, pensionari, voluntari sau sportivi de anduranță au fost primii care s-au lăsat surprinși în fața fotografului Cristian Șuțu și au împărtășit poveștile din spatele inițiativelor lor. 

O imagine face cât o mie de cuvinte, însă cele 20 de portrete sunt însoțite și de poveștile inspiraționale ale celor care și-au rupt din timpul lor pentru a-și convinge comunitățile să susțină cauzele în care cred, prin platforma Galantom. Descoperă poveștile lor, împreună cu seria de portrete, pe galantom.ro.

Alături de Cristian Șuțu și cu sprijinul Kaufland România, te invitam la Mindspace Victoriei (București) să te bucuri de un „Portret de Galantom” în Săptămâna Generozității. CUM? Tot ce trebuie să faci este să te alături mișcării GivingTuesday și să ne spui pe pagina de Facebook a evenimentului ce faptă bună ai făcut de-a lungul anului sau vei face până la finalul lui 2021. Vei primi la schimb o fotografie care să îți reamintească să fii mereu generos. Înscrierea e gratuită, iar ședința foto va avea loc în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului AICI.

Parteneri principali GivingTuesday România în 2021 sunt Kaufland RomâniaPrimaria Alba Iulia (lider local al mișcării), Mindspace și Transylvania College (lider al mișcării pentru implicarea copiilor și tinerilor).

Vezi pozele de la evenimentul Portret de Galantom AICI.